keskiviikko 12. toukokuuta 2010





Hey~
Joo, elikkäs tän päivän aiheena ois lävistykset
Oon kyseisestä aiheesta ennenki tehny isommanki jutun, mutta nyt oli ihan pakko tulla tännekki hehkuttaan että on noin 99.9% varmuus, että saan napalävistyksen.
Rakas Anneseni lupautu tekemään minulle, pyydettyäni monta kertaa kauniisti ja tässä vaan ootellaan että koskas sitä reikää alettas napaan tehä.
Voin sanoo, että nytten jo jännittää ihan vitusti, mutta luotan siihen että anne tekee lävistyksen siististi ja mahdollisimman kivuttomasti tietenkin.

Omaa korua oon tässä jo katellu, koska nytten ei oo rahaa ostaa, hah, muutaman euron arvosta korua, niin kiitos Jennin saan hänen korunsa lainaan sen kuukauden ajaksi.
Ihastuin ihan älyttömästi lähes kaikkiin koruhin missä oli tähti ja tietenkin kaikki suloiset korut olivat aivan älyttömän ihania, mm. playboy bunny, tribaalit, perhoset, kiejut ja ihan normaalit kivet olivat taivaalisia. Esim. ihastuin myös todella paljon koruihin missä oli ganja.

tässä ois muutamia ihania koruja:




Korut on kaikki nettikaupoista:

1. Ganja korumaailma.fi hinta: 9.90€ normaali hinta 14.90€
2. Chanel piercings.fi hinta: 32.90€
3. Playboy bunny piercings.fi hinta: 24.90€
4. Tähdet europehouse.fi hinta: 16.90€

Chanel oli ehdoton suosikkini, koska Chanelia muutenkin rakastan, mutta en ehkä alkaisi yhdestä napakorusta maksamaan 30 euroa.


Mutta juu, huomenna mulla on musikaali treenit kello 12.00-20-00 joten en ehkä kauheasti ehdi kirjoittaa, mutta kuvia ajattelin ottaa ja tehdä siitä sitten pienen postauksen tänne.
Minähän en luoja kiitos musikaalissa esiinny, mutta hahaa pääsen näyttämään taitoni maskeeraajana, joka on ihan älyttömän hyvää harjoitusta jos kerta haluan isona kosmetologiksi. Ja perjantaina menen Kuopioon ja olen siellä vissiin koko päivän... Ja jihuu vihdoin saan pankkikorttini~!!!
Äiti oli käyny siirtämässä huimat 20 euroa tililleni -.-'' pihi nainen kun on.

Mutta ei tässä muuta, joten ensi kertaan

ByeBye~


☆ Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti